Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Egészséges Hegyvidék

MOM Sport

A sportolás örömforrás, a mozgás az agynak és a testnek a legjobb egészségbiztosítás. A szervezett keretek között sportolók általában kitartóbbak, eredményesebbek, mint az önállóan, esetleg otthon próbálkozók. Az eltérő helyszín, a megszokott sporttársak, az oktató ösztönzőleg hat, biztat, javít.

Rendszeres sporttal megelőzhető a cukorbetegség, a magas vérnyomás, az érelmeszesedés, az elhízás, közérzet-, hangulat- és kedélyállapot javító hatása jól ismert.

A gyermekek sportolás közben megszabadulhatnak felesleges energiáiktól, kiélhetik a bennük felgyülemlett agressziót, hozzászoknak egy egészségesebb életszemlélethez, mely a tapasztalatok szerint, egész életükre kihat majd.

Míg gyermeke a MOM Sportban sportol, biztos, hogy nem keveredik "rossz társaságba".

Tanfolyamok folyamatosan, egész évben indulnak, igény szerint, illetve a már elindult csoportokhoz, egyéni oktatásainkhoz is várják a csatlakozni vágyó gyermekeket és felnőtteket. Ha szeretne részt venni valamelyik sportág oktatásán, de nem vásárolna rögtön az első alkalommal bérletet, napijegy megvételével is kipróbálhatja az edzéseket.

A 70.000 nm-en elterülő, 5 csillagos védjeggyel büszkélkedő komplexum egyedülálló módon képes kiszolgálni a legkülönbözőbb igényeket. A sport- és rendezvénycsarnok sötétíthető, légkondicionált, egy légterű, ám több részre osztható, sportpadlóval fedett, a rendezvényeken fekete balett szőnyeggel borított padlózatú. Oldalfalai lángmentesített függönyökkel alakíthatók át bármilyen rendezvény helyszínévé. Alkalmas sportesemények, konferenciák, sajtótájékoztatók, kiállítások, börzék, szalagavatók, céges partik, céges gálavacsorák, ültetett állófogadások, állófogadások, koncertek, divatbemutatók befogadására. Igényes, modern, a magasabb elvárásokat is kiválóan kielégítő helyszín. Számos kiszolgáló helyiséggel rendelkezik: 2 db 60 fős öltöző, 1 db 4 fős öltöző, catering helyiség, 1 db VIP szoba.

A medencék: belterületen úszó- és a tanmedencével, külterületen a nyári időszakban strandként üzemelő úszómedencével (télen fedett és fűtött) várják az úszásra vágyókat. A wellness részleg remek kikapcsolódást nyújt a 16 személyes pezsgőfürdővel, két finn szaunával és a gőzfürdővel. A beltéri medencéhez 230 személyes lelátó és eredményjelző is tartozik, így vizes sportversenyek megrendezésére kifejezetten ideális. A medencék vizét UV technológiával előtisztítják és antibakterizálják. Ennek köszönhetően kevesebb, mint a fele klór mennyiséggel tisztítják a vizeiket, mint a hagyományos uszodák. Az uszodai szolgáltatásokat éppen ezért szívesen veszik igénybe az érzékeny bőrű vendégek is. Emellett a medence tér kiváló helyszíne lehet állófogadásoknak, divatbemutatóknak, gálavacsoráknak, tematikus partiknak.

A 40 x 20 m alapterületű palánkos, műfüves futballpálya minden évszakban várja a focizni vágyókat. Hideg időben sátorral fedve, fűtve biztosítják a pályát, míg a melegebb évszakokban, a friss levegőn lehet futballozni. A pálya körüli nézőtéren mobil padokkal tudnak ülőhelyet biztosítani.

A létesítmény 140 nm-es különterme a Csörsz utcai bejárattal szemben található, légkondicionált, beépített hang- és kivetítés technikával. A terem egyik fala tükörrel van borítva, nem csak balettozásra és egyéb táncok oktatására alkalmas, hanem remek helyszín kis létszámú állófogadások, sajtótájékoztató, termékbemutató megrendezésére, valamint alkalmas VIP terem és catering helyiség berendezésére is.

A komplexum egyedi szolgáltatásaihoz tartozik a 2.500 nm területű, gondozott, füvesített, elkerített udvar, a MOM Sport Kert, amely nyaranta vonzó strandterületet kínál, emellett kerti partik, céges családi napok, gastro események és szabadtéri koncertek helyszíne. Kiszolgáló egységei női- és férfi zuhanyzók, valamint mellékhelyiségek. A MOM Sport Kert ad otthont a közösségi- és sportélet kiemelten népszerű színtereinek, amelyet térítésmentesen használhat bárki minden évszakban, ezek a gyerekjátszótér és a StreetGym. Futball világesemények idején szabadtéri szurkolóklubja Budapest egyik legkedveltebbike, hiszen amíg apu meccset néz, addig a család többi tagja is igényes szórakozásra lel és akár a medencéből is lehet drukkolni.

A MOM Sport létesítménye fogadja be a környék alábbi kedvelt szolgáltatóit:
- Fitness & More: professzionális fitness terem, funkcionális edzőtermekkel, wellness részleggel, gyermekmegőrzővel
- Fájdalom Ambulancia: fő szakterülete a sportsérülések, mozgásszervi fájdalmak kezelése, illetve rehabilitációja
- Cserpes Tejivó és Kiscuki
- Under Armour bolt
- HairSpa fodrászat
- Nail-box by OPI
- Chocolate Brown Exclusive Szolárium

Központi telefonszám: +36-70-390-0779

info@momsport.hu

www.momsport.hu

www.facebook.com/momsport